Begeleide Omgangregeling (BOR)

Image link

De Begeleide Omgangsregeling van Vooruit met zorg is een flexibele organisatie die 24/7 beschikbaar is om ouders en kinderen te ondersteunen bij het creëren van een veilige en positieve omgangssituatie. Onze diensten zijn gericht op gescheiden ouders en hun kinderen, maar we bieden ook ondersteuning aan kinderen die uit huis zijn geplaatst.

We hebben geen wachtlijsten en werken met SKJ-gecertificeerde begeleiders en gedragsdeskundigen die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van ouders en kinderen tijdens contactmomenten. Onze begeleiders zijn opgeleid om ouders te stimuleren, aan te sturen, te adviseren en te begeleiden bij het creëren van een veilige en stabiele omgangssituatie voor het kind. Met de hulp van onze gedragsdeskundigen streven we ernaar om ouders te ondersteunen bij het begrijpen van de behoeften en emoties van hun kind, en om een positief en ontspannen contact tussen ouders en kinderen mogelijk te maken.
Bij de Begeleide Omgangsregeling van Vooruit met zorg bent u verzekerd van maatwerk en specialistische begeleiding om een veilige en stabiele omgeving te creëren voor kinderen en ouders, ongeacht hun situatie.

Naast het begeleiden van de omgang, kan het analyseren en versterken van opvoedvaardigheden ook onderdeel van het traject zijn. Op die manier dragen we bij aan de ontwikkeling van een veilige en gezonde opvoedingssituatie voor het kind.

Bij de Begeleide Omgangsregeling van Vooruit met zorg staan we altijd klaar om gescheiden ouders en hun kinderen te ondersteunen bij het creëren van een veilige en positieve omgangssituatie, zeven dagen per week. Wij begrijpen dat gezinsproblemen zich niet beperken tot kantooruren en daarom zijn wij buiten deze uren beschikbaar. Bovendien hebben wij geen wachtlijsten, zodat u direct geholpen kunt worden wanneer u onze ondersteuning nodig heeft.