Kwaliteitsbeleid

Ons kwaliteitsmanagementsysteem hebben we ingericht op basis van wettelijke eisen, eisen van onze stakeholders en de eisen uit de norm ISO 9001:2015.

Ons streven is er op gericht onze stakeholders zo goed mogelijk te bedienen en zullen altijd kijken naar mogelijkheden om continue te verbeteren. Het verhogen van klanttevredenheid is hier een onderdeel van.

__________________________________________________________________________

Toegewijde Zorg met Betrouwbare Klachtenafhandeling

Bij Vooruit met zorg zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en zorgvuldige dienstverlening. We begrijpen echter dat er situaties kunnen zijn waarin onze cliënten of hun families behoefte hebben aan een luisterend oor of het uiten van zorgen over de ontvangen zorg. Om onze toewijding aan transparantie en verantwoordelijkheid te onderstrepen, zijn wij trots te melden dat we aangesloten zijn bij een onafhankelijke klachtenregeling en erkende geschillencommissies conform de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en de Jeugdwet.

Onafhankelijke Klachtenregeling
  • We bieden een onafhankelijke klachtenregeling die een veilige en respectvolle omgeving garandeert voor het delen en behandelen van uw zorgen of klachten. Onze procedure is erop gericht om uw stem te horen en samen naar een bevredigende oplossing te zoeken.
Erkende Geschillencommissie Wkkgz
  • Voor zaken die onder de Wkkgz vallen, zijn wij aangesloten bij een erkende geschillencommissie. Deze commissie biedt een onpartijdig platform voor het afhandelen van geschillen, met de garantie van een eerlijke en transparante procedure.
Klachtencommissie Jeugdwet
  • In overeenstemming met de Jeugdwet, bieden wij toegang tot een gespecialiseerde klachtencommissie voor kwesties gerelateerd aan jeugdzorg. Deze commissie is samengesteld uit deskundigen op het gebied van jeugdzorg en zorgt voor een zorgvuldige behandeling van uw klachten.

We nemen uw feedback serieus en gebruiken deze als een kans om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Uw vertrouwen en tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, en wij streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen.

Vooruit met zorg

Image