Manager en coördinator eetstoornis

Manager en coördinator eetstoornis

Britt, de manager van Vooruit met Zorg en tevens coördinator van de eetstoorniscasussen, brengt een diepgaande achtergrond in toegepaste psychologie en orthopedagogiek. Haar uitgebreide ervaring als ambulante hulpverlener is verrijkt door directe interacties en het bieden van ondersteuning aan cliënten in hun eigen omgeving, wat haar een grondig inzicht heeft gegeven in individuele zorgbehoeften. Britt heeft ervaring met het werken met zowel volwassenen als jeugd met eetstoornissen, inclusief in een High Intensive Care setting. Dit illustreert haar veelzijdigheid en bekwaamheid in het omgaan met verschillende doelgroepen en complexe zorgsituaties.

De academische reis en praktijkervaring van Britt maken haar tot een unieke leider die innovatie en empathie combineert in de zorgverlening. Haar expertise is niet alleen een aanwinst voor ons team, maar versterkt ook onze missie om kwalitatieve zorg toegankelijk te maken voor iedereen. Daarnaast heeft Britt ook de BuddyUp training gevolgd bij Isapower voor professionals, waardoor zij nog beter uitgerust is om cliënten en ouders te ondersteunen en begeleiden tijdens het proces naar herstel.

Betrokkenheid en beschikbaarheid blijven kernwaarden voor ons team onder Britt’s leiderschap, ook buiten de gebruikelijke kantoortijden. Britt’s visie versterkt onze overtuiging dat ware betrokkenheid de basis vormt voor effectieve hulpverlening. Met Britt aan het roer zijn wij klaar om Vooruit met Zorg naar nieuwe hoogten te leiden, waarbij wij onze cliënten voorzien van de ondersteuning en zorg die ze verdienen.

Gerelateerde berichten
Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden getoond.Verplichte velden hebben een *