Over de oprichter

Over de oprichter

Mounir Chikri, de drijvende kracht achter Vooruit met Zorg, heeft al veel ervaring opgedaan als jeugdzorgwerker/ambulante begeleider bij diverse grote organisaties en het buurtteam. Daarnaast heeft hij zijn eigen gastouderbureau gehad. Het is dan ook geen verrassing dat hij een schat aan kennis en ervaringen heeft opgedaan, die hij nu vertaalt naar Vooruit met Zorg.

Mounir is opgeleid als SPH’er en SKJ geregistreerd. Hij heeft trainingen gevolgd op het gebied van seksueel grensoverschrijdend gedrag, ADHD, agressie, eetstoornissen en depressie. Hierdoor beschikt hij over een brede kennis en expertise, die hij inzet om cliënten van Vooruit met Zorg te ondersteunen.

Mounir is geen solist en werkt dan ook aan een sterk team van (SKJ, KIWA-geregistreerde) professionals met stuk voor stuk de ervaring, energie, creativiteit en betrokkenheid die nodig is. Betrokkenheid en beschikbaarheid zijn belangrijke kenmerken van Vooruit met Zorg. Cliënten moeten op ons kunnen bouwen, ook buiten kantoortijden.

In de woorden van Mounir: “Die betrokkenheid is de basis van goede hulpverlening.” Het is dan ook niet voor niets dat Mounir het mooiste compliment kreeg van een cliënt: “Je bent mijn rots in de branding.”

Gerelateerde berichten
Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden getoond.Verplichte velden hebben een *