Onze gedragswetenschapper

Onze gedragswetenschapper

Wij zijn ontzettend blij met de gedragswetenschapper Drs. Anne-Myra Wouters Msc., die ons team versterkt. Anne-Myra heeft een rijke achtergrond als geregistreerd orthopedagoog bij het Kwaliteitsregister Jeugd en bij de Nederlandse Vereniging voor Orthopedagogen.

Haar kennis en ervaring dragen bij aan ons vermogen om effectieve en efficiënte hulp en begeleiding te bieden aan onze cliënten. Als orthopedagoog heeft Anne-Myra een brede expertise op het gebied van ontwikkeling, opvoeding en gedrag van kinderen en jongeren. Dit maakt haar inzetbaar op verschillende gebieden binnen onze organisatie, waaronder diagnostiek, behandeling en begeleiding.

Wij waarderen Anne-Myra’s toewijding en passie voor haar vakgebied, en haar inzet om haar kennis en expertise up-to-date te houden. Het is van groot belang dat wij als organisatie kunnen vertrouwen op gedragswetenschappers van dit kaliber. Zo kunnen wij onze cliënten de beste zorg bieden en hen ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

Wij zijn trots op onze samenwerking met Anne-Myra en kijken uit naar de voortzetting hiervan. Haar bijdrage aan ons team is van onschatbare waarde en wij zijn dankbaar voor haar inzet en expertise.

Gerelateerde berichten
Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden getoond.Verplichte velden hebben een *